Nya PPG DP7000 Air-Dry Primer är både snabb och miljövänlig

Snabbare lufttorkning sparar tid och energi för verkstäderna

Den helt nya PPG DP7000-primern sparar tid och energi tack vare snabb lufttorkning, vilket bidrar till att öka produktiviteten och lönsamheten och minska miljöpåverkan.

Premium akrylprimer i tvåpack

PPG DP7000 Air-Dry Primer är en premium tvåkomponents akrylprimer som är lämplig för användning med PPG ENVIROBASE® High Performance baslack, PPG DELTRON® Progress UHS topplack och alla andra PPG topplacksystem.

Torktiden för denna nya primer är bland de kortaste på lackeringsmarknaden och fungerar i alla luftfuktighetsförhållanden. Ugnstorkning eller infraröd härdning kan också utföras när lufttorkning inte är lämplig.

Torkar snabbt och påverkas inte av luftfuktighet

"Lufttorkningsprocesser har potential att generera betydande energibesparingar för plåtverkstäder och skadecenter" säger PPG EMEA Technical Manager Jordi Orriols och vidareutvecklar: "Den avancerade akryltekniken i PPG DP7000 Air Dry Primer innebär att den torkar snabbt och är helt opåverkad av luftfuktighet, så att användarna kan uppnå utmärkta resultat oavsett luftfuktigheten i deras region. Den kan också appliceras framgångsrikt under varierande temperaturförhållanden tack vare en rad tillbehör som lanserats tillsammans med huvudprodukten."

Lätt att förbereda, blanda och applicera

PPG DP7000 Air-Dry Primer finns i tre grå nyanser för att möjliggöra optimering av topplackens färg. Den är lätt att förbereda, blanda och applicera, och erbjuder flexibel torrfilmtjocklek och överlägsna slipegenskaper.

För mer information om PPG DP7000 Air-Dry Primer: DP7000 


För mer information om HÅLLBARA SKADEVERKSTADSLÖSNINGAR och lågenergireparationer - besök Sustainability Co2nCept