Ny DELFLEET ONE® High Performance Wash Primer

PPG är glada över att presentera nya DELFLEET ONE® F8965 High Performance Wash Primer

 

Hög korrosionsbeständighet

Primern F8965 har utvecklats för den kommersiella transportindustrin med hjälp av den senaste tekniken och de senaste råvarorna och ger utmärkt korrosionsbeständighet och en professionell finish utan att man behöver kompromissa med hastighet eller prestanda.

"F8965 överträffar ens förväntningar jämfört med tidigare system. Genom sin effektivitet och flexibilitet i ett färgsystem säkerställs en mycket hög korrosionsbeständihet", säger Richard Forsbohl, Sales Manager Sweden, CT / LIC, PPG Refinish Scandinavia.

Produkten kan användas tillsammans med alla Delfleet One-täckfärger, som en del av ett 2-stegssystem när snabbhet och leverans är avgörande, eller ett 3-stegssystem för optimal korrosionsbeständighet.

Förbättrad processeffektivitet

Den nya primern ger marknadsledande korrosionsskydd och kan överlackeras i en våt-i-våt-process på bara 30 minuter.

Det höga korrosionsskydd som F8965 ger förlänger fordonens livslängd och minimerar behovet av kostsamma reparationer, utan att kompromissa med effektiviteten i karossverkstadens processer.


Läs mer om våra Delfleet One-produkter här.