Upptäck vår nya PPG-ProduktApp - gratis och redo att ladda ner nu.

För PPG's växande portfölj av lackerings produkter har vi lanserat en ny mobilapp. Den kostnadsfria flerspråkiga appen ger användarna snabb och enkel onlineåtkomst till information om produkter och hur de används. Tekniska datablad (TDS) upplyser om de viktigaste detaljerna och råden.

Den nya produktappens användarvänliga design gör det möjligt för kunderna att utforska de produkter som finns i deras region och söka efter en produkt efter kategori, produktnamn, produktkod – eller helt enkelt skanna streckkoden på burken med hjälp av kameran på mobilen. Produktsidan visar den mest populära kombinationen av härdare och thinner som standardsida. Om användarna vill kan de välja en annan kombination av härdare och thinner, varpå de tekniska detaljerna uppdateras därefter.

– PPG investerar i den senaste tekniken, verktygen och den tekniska supporten för att underlätta för våra kunder och göra deras verksamheter mer lönsamma. Med vår nya produktapp kan våra distributionspartner och kunder nu enkelt ta reda på allt de behöver veta om våra produkter snabbare än någonsin, säger Alba Sánchez, Branding, Communication and Digital Marketing Manager på PPG Refinish EMEA.       

Appens intuitiva användargränssnitt är lätt att navigera i. Tryck bara på sökikonen högst upp för att komma igång. Huvudmenyn har också flera avsnitt, så att användarna kan kontrollera vilken ytterligare information och PPG-verktyg de vill komma åt via appen.

Välj 'Nyheter' för att få de senaste uppdateringarna om PPG:s nya produktlanseringar och utvecklingar. Välj 'Kontakt' för att få support direkt från PPG:s lokala team. Användare kan också klicka på en länk till PPG COLORMOBILE® för omedelbar tillgång till de senaste färgrecepten.

Nya PPG Product Selector App är gratis och redo att ladda ner nu.
Sök efter ProductApp PPG i App Store.