Svenska tummen upp för MoonWalk!

”Vi kan boka in fler bilar nu! Och vi behöver inte blanda manuellt längre! ” - Ägaren av Fire Lack AB, Thomas Eldh

Fire Lack AB är en vanlig lackverkstad i Sverige – vanlig på det sättet att de hatar att blanda färger manuellt! Med förvärvet av MoonWalk är dagarna med manuell tidskrävande färgblandning över!

För en månad sedan installerade PPG den automatiska blandningsmaskinen MoonWalk på Fire Lack AB. Vi ställde frågan till ägaren av Fire Lack AB, Thomas Eldh, vad han och hans team tycker om den. Det korta svaret är: ”Vi är alla mycket nöjda med MoonWalk - och särskilt vår lackerare; han älskar den! Den är enkel att använda, håller blandningsområdet rent och viktigast av allt, med MoonWalk sparar vi både tid, färg och pengar!”

Thomas avslutar: ”vi sparar tid varje dag. Vi kan boka in cirka 20 procent fler bilar dagligen, så det är bra för lönsamheten. Vi är definitivt mer effektiva med MoonWalk - vi gillar allt med den. Det skadar inte heller att maskinen ser både cool och snygg ut med fin grön belysning.”

Tummen upp från Fire Lack!

Thomas Eldh and Folke Eldh, Fire Lack AB

Thomas Eldh and Folke Eldh, Fire Lack AB