PPG Delfleet One - Nästa generation av CT-produkter

DELFLEET One® är nästa generationens lacksystem för kommersiella transportfordon. Delfleet One  är resultatet av ett intensivt utvecklingsarbete i våra laboratorier, en ny patenterad teknik, omfattande fältundersökningar och tester, samt all unik kunskap PPG har om lack.

Huvudsyftet med utvecklingen var att erbjuda användarna ett system som är professionellt, pålitligt och effektivt för att uppnå bästa prestanda, erbjuda lösningar på de dagliga utmaningarna i verkstaden, samt hjälpa till att ligga steget före konkurrenterna.

PROFESSIONELLT

Delfleet One är ett 2-packs system av premiumkvalitet med pigment och bindemedel, och har utvecklats med ett komplett utbud av tillbehörsutrustning för alla typer av jobb och förhållanden. Utforska våra toppmoderna färgverktyg, som t.ex RAPIDMATCH  spektrofotometer, som utformats för att säkerställa exakt färgidentifiering och enkel användning, samt för att begränsa risken för felaktiga mätningar.

PÅLITLIGT

Mycket hög färgstabilitet kombinerat med enastående enkel applicering, konsekvent kvalitet på slutresultatet samt bevisad minskning av VOC-utsläpp, gör Delfleet One till det mest pålitliga systemet just nu.

EFFEKTIVT

När man arbetar med Delfleet One är det enkelt att få högkvalitativa resultat redan första gången och minimera risken för kostsamma efterarbeten. Den snabba torktiden ökar lönsamheten för byggare och reparatörer både genom ökad genomströmning och minimerade energikostnader; samt för operatörer och vagnparksägare genom att säkerställa att fordon är tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Delfleet One High Performance erbjuder:

Mindre VOC-utsläpp

 

Lägre materialåtgång

Reducerad ugnstorkningstid

Lägre energiförbrukning

 

Om du vill veta mer om hur Delfleet One kan bidra till att göra din verkstad effektivare och lönsammare kan du kontakta närmaste återförsäljare eller fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.

Jag skulle vilja höra mer

Läs mer:

Se Delfleet One produkter

Läs mer om workshopoptimering

Se andra produktnyheter