PPG lanserar nya WoW-primer för CT

PPG lanserar nya Wet on Wet primere för CT

PPG är glada att presentera F491X - ett nytt sortiment med Wet on Wet-primer för CT. Precis som övriga WoW-produkter kräver nya F4911/15/17 ingen slipning före applicering av baslacken, som kan vara applicerad i upp till 5 dagar utan att slipa fylderen.

F491X använder den senaste primertekniken och används i kombination med Envirobase HP och F3113/4 UHS topplacker. Den ger en högkvalitativ finish, enkel applicering och utmärkta hållbarhetsegenskaper. F491X finns i tre spektralgrå kulörer som kan blandas till 5 olika nyanser, vilket vid behov säkerställer mycket hög kulörmatchning.

Delfleet F4911/5/7 Wet on Wet grunning

Eftersom den inte kräver slipning ger produkterna en mycket snabbt process på nya paneler för både reparationer och byggnation. F491X kan lackeras direkt efter 25 minuter eller i upp till 5 dagar utan slipning, vilket innebär att nya delar kan grundas i batcher i förväg med minimal förberedelse och kan vara redo för topplackeringen under hela arbetsveckan.

De nya primrarna använder de befintliga F3276 / F3278 Delfleet UHS Hardeners och F3308 / F3306 Delfleet UHS-förtunnarna.

F491X kan appliceras på en mängd olika underlag, bland annat:

  • Väl rengjord, oslipad elektrodopplack.
  • Områden med rent stål upp till 10 cm i diameter utan behov av epoxiprimer.
  • Galvaniserat stål, Zintec och aluminium för friktionsmärken upp till max 10 cm diameter.
  • Gammal originallack slipad med P320 eller finare.
  • Slipad glasfiberarmerad plast och glasfiber.
  • Slipad polyesterfiller.

 

Vill du veta mer om våra CT-produkter? Klicka här

För att hitta din närmaste PPG-återförsäljare, klicka här

Share