NYHET D8175 Rapid Performance Klarlack

Med den nya klarlacken D8175 sätter PPG än en gång nya standarder på marknaden. Produkten har helt unika egenskaper med en torktid på ner till 5 minuter vid 60 grader eller 20 minuter vid bara 40 grader. Resultatet är betydligt större effektivitet och väsentligt lägre energikostnader.

D8175 behöver bara 5 minuter vid 60 °C, och för att spara ytterligare energi kan ugnstemperaturen sänkas till 40 °C och ändå torkar lacken inom 20 minuter. Dessutom finns det möjlighet att helt strunta i ugnstorkningen. Rapid Performance Clearcoat kan lufttorka på samma tid som polyasparticklarlacker, men utan några av de problem som förknippas med aktivering, varierande torktider på grund av luftfuktighet och ett slutresultat av bristande kvalitet. 

Nya D8175 Rapid Clearcoat erbjuder:

  • Torktid på 5 min vid 60° eller 20 min vid 40°.
  • Brukstid på en timme.
  • Lång öppningstid ger gott om tid för applicering även vid stora reparationer.
  • Hög klarhet utan gulning. 
  • Lätt att applicera och kan poleras direkt efter ugnstorkning.
  • Spegelblank finish.

I detta mejl får du teknisk information om klarlack, härdare och förtunning. Broschyrer och annat marknadsföringsmaterial skickas i ett senare mejl.

 

FASTER HARDER BETTER

D8175 är inte bara ännu en snabb klarlack

Med hjälp av den senaste klarlackstekniken har PPG utvecklat en unik produkt: en snabbtorkande klarlack med en vinnande kombination av perfekt slutresultat, hårdhet, utmärkta poleringsegenskaper, enkel applicering och bra flöde från sprutpistolen. Du får alla dessa fördelar samtidigt som den torkar till en spegelblank yta på bara 5 minuter vid 60 °C.

För ytterligare energibesparingar sänker du ugnstemperaturen till 40 ˚C och den torkar på 20 minuter. Dessutom kan ugnstorkningen helt uteslutas, eftersom den även kan lufttorka.

FASTER

D8175 Rapid Performance gör så att verkstäderna blir klara snabbare med sina jobb genom att ledtiderna minskar. Därmed kan de öka antalet reparationer, vilket leder till betydande energibesparingar. Med D8175 förbättrar du verkstadens lönsamhet genom att optimera arbetsflödet och avlägsna flaskhalsar. 

HARDER

Tack vare fantastiska härdningsegenskaper och utmärkt polerbarhet skapar D8175 en enkel och produktiv process. Det bidrar till att spara ännu mer dyrbar tid samtidigt som reparationsarbetet går som en dans.

BETTER

Det stora appliceringsfönstret innebär att D8175 erbjuder fullständig flexibilitet: alla typer av jobb kan repareras effektivt. Samma produkt kan användas för alla typer av reparationer, från punktreparationer till kompletta omlackeringar, utan att kompromissa med slutresultatet - inte ens för stora ytor.

Upplev fördelarna med D8175 nedan:

Se hur stora fördelar du kan få av en torktid på 5 minuter.