PPG presenterer ny premium klarlakk til det kommersielle transportmarkedet

Ved hjelp av den nyeste teknologien kan PPGs nye premium klarlakk, DELFLEET ONE® F8650 UHS klarlakk, gi deg førsteklasses høyglans og en imponerende lakkeringsvennlig løsning til det kommersielle transportmarkedet.

Med sin utmerkede sprøyteabsorpsjon og jevne flyt gir den nye UHS-klarlakken en løsning for alle størrelser og typer jobber i den kommersielle transportindustrien, noe som krever en enestående høyglanset finish.

F8650 UHS klarlakk er den første klarlakken i PPGs flotte produktplattform Delfleet One.  Den er utviklet for å støtte Delfleet One inn i fremtiden, der den nyeste teknologien er utviklet for å levere profesjonelle og utmerkede finisher, pålitelig og konsistent ytelse og en effektiv prosess til både verkstedsreparatører og produsenter/byggherrer.

F8650 UHS klarlakk kan også brukes i kombinasjon med DELFLEET® baselakksystemene og ytterligere forbedre påføringsegenskapene og ytelsen.

 

Stig Hokstad, Technical Sales Representative, PPG Refinish, sier:

"Denne klarlakk er en av de mest sprøytesikre jeg har lakkert med og den gir en formiddabel glans. Den ser våt ut selv om den er tørr. Klarlakken er også veldig fin og bygge med når stripelakkeringer skal overlakkeres med minimal kant etter tørk.
Meget fin over større flater så vel som mindre deler".

F8650 UHS klarlakk fungerer med alle eksisterende additiver fra Delfleet One-plattformen.