PPG tilføyer en ny premiumbinder i DEFLEET ONE®-lakksystemet

Brukere av PPGs DEFLEET ONE® modulære lakksystem for nyttekjøretøy kan nå dra nytte av enda større fleksibilitet, takket være en ny binder.  F8001 High Performance High Build er spesielt formulert for arbeid med skarpe kanter, og er den fjerde binderen som er utgitt av neste generasjonsplattformen siden lanseringen i EMEA i 2018.

Delfleet One bygger på suksessen og omdømmet til forgjengeren, den kjente DELFLEET®, som var en ledende beleggsreferanse innen nyttekjøretøy i over 30 år. Delfleet One er laget med et unikt fokus på kundens krav, og tilbyr produsenter, verksteder og flåteoperatører en kompakt og brukervennlig løsning for alle typer nyttekjøretøy, fra nybilproduksjon til lakkering.

“Defleet One er et resultat av selskapets kontinuerlige investering i forskning og utvikling hvor vi søker å møte kundenes utviklende behov i denne utfordrende sektoren. F8001 High Performance High Build Binder er vår nyeste binder i plattformen, som betjener karosseribyggere og produsenter

av nyttekjøretøy sine krav om en lakkeringsløsning for skarpe kanter”, forklarer Ignasi Roig, Product Platform Manager EMEA hos PPG Automotive Refinish.

F8001 tilbyr en premium høyglanset finish, lik den som tilbys av seriens eksisterende F8000 High Performance Binder, men med ekstra egenskaper som gjør det ideelt egnet til å lakkere skarpe kanter og komplekse former som oppstår på kjøretøy som dumpere, tankbiler, feiebiler og flatvogner.

Derfor er F8001 PPGs anbefalte valg for karosseribyggere og produsenter av nyttekjøretøy. Mens F8000, som leverer sin høye kvalitet for enklere geometri, vil forbli det foretrukne valget for buss- og minibussbyggere, samt for lakkering og renovering av nyttekjøretøy. F8030 Matt Binder kan brukes sammen med både F8001- og F8000-bindere for å oppnå alt fra en helmatt til halvblank finish.

I tillegg til å gi utmerket lakkering, bidrar både High Performance Binder og High Performance Build Binder til å maksimere effektiviteten med hurtigtørkende egenskaper som reduserer ovnstørketid og energiforbruk med opptil 20 % samtidig som de har utmerket slitestyrke. Delfeet One lover også viktige materialbesparelser, noe som kan bidra til en påfølgende reduksjon i VOC-utslippene som fører til sunnere arbeidsforhold for lakkerere og et lavere miljøpåvirkning.

 «Alle europeiske land har fullført lanseringen av Delfleet One og vist sin tilfredshet med antall nye kunder og konvertering av eksisterende kunder til den nye plattformen», sier Naama Lilach, Marketing and Business Development Director EMEA i PPG Automotive Refinish. Hun konkluderer:

«Vi har fått anerkjenninger fra ledende produsenter av originalt utstyr i hele EMEA-regionen, noe som gjør oss veldig stolte og som bekrefter vår rute til markedet. Vi kan med sikkerhet si at Delfleet One er PPGs profesjonelle, pålitelige og effektive løsning for alle mål i segmentet for nyttekjøretøy.»

 

The PPG Logo, Delfleet and Delfleet One are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.