PPG Delfleet One - Neste generasjon av CT-produkter

DELFLEET ONE® er neste generasjon lakksystemer for nyttekjøretøy. Delfleet One er resultatet av intensiv utvikling i våre laboratorier, bruk av ny patentert teknologi, omfattende forskning og tester samt PPGs unike beleggingskunnskap.

Hovedformålet med utviklingen var å tilby brukerne et system som er profesjoneltpåliteligog effektivt for å oppnå best mulig ytelse, tilby løsninger på hverdagsutfordringer på verkstedet og bidra til å få kundevirksomheten foran konkurrentene.

PROFESJONELL

Delfleet One tilbyr høy kvalitet i vårt nye 2-paknings toner-bindemiddel-system, og er utviklet med et komplett sett av additiver for å dekke alle jobbtyper og -forhold. Utforsk våre nyeste toppmoderne fargeverktøy, som RAPIDMATCH  spektrofotometer, som er designet for å sikre nøyaktig fargeidentifisering og enkel bruk, og som begrenser risikoen for målefeil.

PÅLITELIG

Svært høy fargestabilitet kombinert med en enestående enkel påføring, konsekvent kvalitet på sluttresultatet samt dokumentert reduksjon i VOC-utslipp gjør Delfleet One til det mest pålitelige systemet i dag.

EFFEKTIV

Å arbeide med Delfleet One gjør det enkelt å oppnå resultater med høy kvalitet første gange, noe som reduserer risikoen for dyre feilrettinger. Den raske tørketiden øker lønnsomheten for både byggere og reparatører ved å øke kapasiteten og minimere energikostnadene; og for operatører og bilparkeiere ved å sikre at kjøretøyene er tilbake på veien så raskt som mulig.

Delfleet One High Performance tilbyr:

Lavere VOC-utslipp

 

Innsparinger på materialer

Kortere ovnstørkingstider

Innsparinger på energiforbruk

 

Hvis du ønsker å vite mer om hvordan Delfleet One kan bidra til å forbedre ditt verksted og din lønnsomhet, kan du finne din nærmeste forhandler eller fylle ut skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg og gi deg svar på eventuelle spørsmål.

Kontakt

Les mer:

Se Delfleet One produkter

Les mer om verksteds optimering

Se andre nyheter