Ny RapidMatch Go spectro

PPG presenterer nå det nye RapidMatch GO spektrofotometer, som bygger på teknologien som brukes i det avanserte RapidMatch XI-spektrofotometeret som ble lansert i fjor. Det nye GO tar den nyeste teknologien innen spektrofotometre til verkstedene, og gir fordeler som presisjon, enkel bruk og mobilitet.

RapidMatch GO er utviklet eksklusivt for PPG og benytter fem ulike lysvinkler, kombinert med hvite og blå LED-lamper, for å gi brukerne enestående fargepresisjon, samtidig som den tidkrevende fargeidentifikasjonsprosessen ved bruk av fargebrikker minimeres.

Mobilitet og brukervennlighet har vært et viktig fokusområde i utviklingen av GO spektro. Det er både lett og lite, så det kan brukes med bare én hånd, og utformingen gjør det mulig å ta nøyaktige målinger på buede karosserideler og til med felger. Den store skjermen gir god oversikt over funksjonalitetene, gjør det enkelt å endre innstillingene til spektrofotometeret og veileder brukeren gjennom skanneprosessen, og sikrer nøyaktige målinger hver gang. Berøringsskjermen gjør RapidMatch Go både enkelt og raskt å bruke i verkstedet.

Overføring av data mellom spektro og PaintManager er også optimalisert, så nå er det ikke nødvendig med kabel. I stedet kan spektro nå overføre data automatisk når det settes i lade-/dokkingstasjonen – enten gjennom en USB-kabel mellom dokkingstasjonen og datamaskinen, eller ganske enkelt via WiFi-nettverket i verkstedet.

Les mer

Les mer om våre fargeværktøy

Les mer om våre farge treninger