FASTER HARDER BETTER

D8175 er ikke bare enda en rask klarlakk

Ved hjelp av det nyeste innen klarlakkteknologi har PPG utviklet et unikt produkt: En klarlakk med høy tørkehastighet med en vinnende kombinasjon av et uoppnåelig sluttresultat, hardhet, fremragende poleringsegenskaper, enkel påføring og flyt fra sprøytepistolen. Du får alle disse fordelene i tillegg til at lakken tørker helt feilfritt til en speilblank finish i løpet av 5 minutter ved 60 °C.

For å spare ytterligere energi kan ovnen skrus ned til 40 ˚C, og lakken vil likevel tørke innen 20 minutter. I tillegg kan tørkeprosessen i ovn utelates fullstendig, fordi lakken kan lufttørke.

RASKERE

D8175 Rapid Performance lar verksteder fullføre arbeidet raskere ved å redusere syklustiden og dermed også behandle et større antall lakkeringsjobber, noe som også fører til energibesparelser. Med D8175 kan du øke inntektene til verkstedet ditt ved å optimalisere arbeidsflyten og unngå flaskehalser. 

HARDERE

D8175 har strålende herdeegenskaper og god polerbarhet, noe som gir en enkel og produktiv prosess. Dette gjør at verkstedet sparer dyrebar tid samtidig som man oppnår et godt resultat.

BEDRE

Med muligheten for lang påføringstid byr D8175 på komplett fleksibilitet: Alle typer lakkeringsjobber kan reparers på en effektiv måte. Det samme produktet kan brukes til alle typer reparasjoner, fra flekklakkering til komplette omlakkeringer uten å gå på kompromiss med utseende, selv på store overflater.

Opplev fordelene ved D8175 nedenfor:

Se hvor mye du kan spare på 5 minutters tørketid.