NYHET Paint It - PPG Refinish

Et nøyaktig og brukervennlig verktøy for fargeidentifisering.

PPG Automotive Refinish lanserer Paint It i Europa, Midtøsten og Afrika – en nettbasert applikasjon for distributører og karosseriverksteder som finner riktig farge ved bilreparasjon og -lakkering. Reparasjonsmekanikere som bruker PPG-produkter vil ha gratis tilgang døgnet rundt til den mest oppdaterte bilfargeinformasjonen.

Paint It har en velsmurt funksjonalitet og en søkefunksjon som genererer fargeidentifikasjonsresultater gjennom OEM-produsent, bruksområde (felg, dekor osv.) og indikasjoner om årsmodell. Fargepalettene er utvidet og kan refereres basert på geografi eller land. I tillegg er Paint It nettbrettvennlig og kan brukes der det finnes en Internett-tilkobling.Paint IT - News

– Da vi lanserte Paint It i Nord-Amerika, var vi svært fornøyd med hvor godt det ble mottatt, uttaler Mary Kimbro, globalt fargeansvarlig for PPG. – PPGs kunder så umiddelbart fordelene: en gratis nettapplikasjon som gjør prosessen med identifisering av bilens farge enklere og mer strømlinjeformet. Paint It er nå tilgjengelig for profesjonelle i bilindustrien verden over. Det er en del av vår forpliktelse overfor våre kunder om å øke produktiviteten uten at det går ut over kvaliteten.

Du trenger ingen bestemt programvare eller abonnement. Paint It viser digitale bilder av bilprodusentens farger med tilhørende modellinformasjon, slik at lakkererne raskt kan identifisere spesifikke farger. Bilder og data knyttes sammen for enkle og raske søkeresultater. Verkstedmekanikere over hele verden har nå tilgang til PPGs omfattende utvalg av fargeinformasjon. 

PPGs kunder kan få tilgang til Paint It via www.ppgpaintit.com

 

PPG-logoen, Bulls Eye-logoen er registrerte varemerker, og Bringing innovation to the surface er et varemerke for PPG Industries Ohio, Inc. © 2015 PPG Industries, Inc., med enerett.