PPG lancerer digital Colour Box med 70.000 farvevarianter

Nye standarder for farveidentifikation

Vi har glædet os til at lancere PPG LINQ™ - et komplet digitalt økosystem til refinishmarkedet. 

Med lanceringen af PPG LINQ-systemet kan vi nu tilbyde det første farveidentifikationsværktøj, der kan skabe en "virtuel farvechip" - en realistisk visualisering af varianter, herunder specialvarianter, som ellers kræver opsprøjtningskort. Brugeren har direkte adgang til PPGs omfattende farvedatabase, som pt. har omkring 70.000 varianter - og løbende opdateres og udvides.

De vigtigste elementer i PPG LINQ-systemet er den avancerede, unikke 3D-visualiseringssoftware PPG VISUALIZID™ og det digitale farvekamera PPG DIGIMATCH™.  Disse værktøjer bruges sammen til at digitalisere farvematchingprocessen, hvilket forbedrer matchkvaliteten, sparer materialer og fjerner uhensigtsmæssige processer.

 

PPG DIGIMATCH™

PPG DigiMatch er et kompakt, hurtigt og brugervenligt spektrofotometer. PPG DigiMatch har et funktionelt og ergonomisk letvægtsdesign og kan betjenes med én hånd. Det har også et digitalt farvekamera fyldt med avanceret teknologi. Kameraet har 6 billedvinkler og yderligere 6 reflektionsvinkler, der endda giver oplysninger om tekstur og metalpigmenterne i lakken. Dette hjælper dig med at sikre, at du kan vælge den helt rigtige farvevariant hurtigt og effektivt. Enheden kan let forbindes med PPG VisualizID, hvilket gør farvemåling og identifikationsprocessen hurtigere og nemmere end nogensinde før.


PPG VISUALIZID™

PPG VisualizID - enestående teknik til farvevisualisering. Værktøjet hjælper brugeren med at finde det bedste farvematch og varianter fra PPG's omfattende farvedatabase, når det er forbundet med DigiMatch™, PPG’s spektrofotometer med kamera.
Den avancerede renderingsteknologi skaber realistiske visualiseringer hvilket gør det muligt at vælge det bedste match hver gang og reducere behovet for fysiske farveværktøjer.Et nyt niveau af nøjagtighed i farvematching

PPG LINQ fungerer sammen med det prisbelønnede MoonWalk System og tilbyder værkstederne det bedste farveidentifikationssystem og det mest præcise farveblandingssystem - og eliminerer dermed de to hovedområder, hvor der kan ske fejl. PPG LINQ og MoonWalk giver dig de bedste muligheder for at opnå Right First Time-farver - det ultimative mål for autolakværksteder gennem tiderne.

Med PPG LINQ og MoonWalk opnår du et nyt niveau af nøjagtighed i din farvematching.

Vil du vide mere om PPG LINQ, besøg:

PPG LINQ website