Ny glansfuld DELFLEET ONE® UHS Klarlak til lakering af storvogne

DELFLEET ONE® F8650 UHS Klarlak er en ny ekstrem blank og glansfyldt klarlak, der er nem at sprøjte med, samtidig med at dens evne til at absorbere sprøjtestøv gør den ideel til brug på store overflader. Den opfylder desuden alle de gældende standarder, der gælder for lakering af storvogne.

Med sin fremragende absorbering af sprøjtestøv og evne til at flyde sammen til en blank overflade er den nye UHS Klarlak perfekt til alle størrelser og typer af opgaver inden for lakering af erhvervskøretøjer, der kræver enestående højglansfinish.

Den mest sprøjtesikre klarlak til dato

Stig Hokstad, Technical Sales Representative, PPG Refinish, udtaler:
Denne klarlak er en af ​​de mest sprøjtesikre jeg har lakeret med, og den giver en fremragende glans. Den ser våd ud, selvom den er tør. Klarlakken er også særdeles velegnet til multistribe-lakeringer, da den kan lave skarpe linjer, uden at der kommer kanter. Endelig er den god på større flader såvel som på mindre dele.”

DELFLEET ONE® systemet er specielt beregnet til at levere professionelle lakeringsresultater for de to vigtigste forretningsområder inden for erhvervstransport som er eftermarkedet samt karrosseriopbygger og karrosseriproducenter.

DELFLEET ONE® UHS Klarlakken kan bruges sammen med det komplette udvalg af eksisterende hærdere, fortyndere og tilbehørsprodukter til alle opgavestørrelser og under alle temperatur- og tørringsforhold.