PPG lancerer en ny Premium UHS binder til laksystemet DELFLEET ONE®

Med tilføjelsen af den nye binder får brugere af PPG's modulopbyggede DEFLEET ONE® laksystem til erhvervskøretøjer nu endnu større fleksibilitet.  F8001 High Performance High Build Binder er specielt udviklet til arbejde med skarpe kanter og er den fjerde binder, som er føjet til næste generations platform siden lanceringen i EMEA i 2018.

Delfleet One bygger videre på den succes og det gode omdømme, som forgængeren − velkendte DELFLEET® − har opnået som det førende produkt inden for branchen for erhvervskøretøjer i over 30 år. Takket være Delfleet One's unikke fokus på kundernes krav får producenter, værksteder og flådeoperatører en kompakt og brugervenlig løsning til alle typer erhvervskøretøjer, både nye og brugte.

"Defleet One er resultatet af vores løbende investering i forskning og udvikling, hvor vi forsøger at imødekomme vores kunders skiftende behov inden for denne udfordrende sektor. F8001 High Performance High Build Binder er vores seneste binder på vores platform for erhvervskøretøjer, som opfylder karosseribyggeres

og producenters krav om en lakeringsløsning til skarpe kanter,"  forklarer Ignasi Roig, Product Platform Manager EMEA hos PPG Automotive Refinish.

F8001 giver en førsteklasses højglans finish svarende til den, som seriens eksisterende F8000 High Performance Binder giver, men med ekstra egenskaber, der gør produktet ideelt til lakering af skarpe kanter og komplekse former på køretøjer, såsom tippevogne, lastbiler, fejemaskiner og biltransportere.

F8001 er derfor PPG's anbefalede valg til producenter og karosseribyggere inden for erhvervskøretøjer. Takket være sin høje kvalitet på enklere geometriske former vil F8000 fortsat være det foretrukne valg for karosseribyggere inden for by- og langtursbusser og reparationsværksteder for erhvervskøretøjer. F8030 Matt Binder kan bruges sideløbende med F8001 og F8000 bindere til at opnå en finish, der spænder fra helmat til halvblank.

Ud over at skabe en fremragende finish hjælper High Performance Binder og High Performance High Build Binder med at maksimere effektiviteten med sine hurtigttørrende egenskaber, der reducerer ovntørringstid og energiforbrug med op til 20 % og sikrer en enestående holdbarhed. Delfeet One giver også store materialebesparelser, der kan bidrage til at reducere VOC-emissioner og dermed give et sundere arbejdsmiljø for lakerere og et mindre miljøaftryk.

 "Alle europæiske lande har gennemført lanceringen af Delfleet One og udtrykt tilfredshed med antallet af nye kunder og konverteringen af eksisterende kunder til den nye platform," siger Naama Lilach, Marketing and Business Development Director EMEA hos PPG Automotive Refinish. Hun konkluderer:

"Vi har modtaget godkendelser fra førende producenter af originalt udstyr i hele EMEA-regionen, hvilket gør os meget stolte og bekræfter, at vores vej til markedet har været rigtig. Vi kan med sindsro sige, at Delfleet One er PPG's professionelle, pålidelige og effektive løsning til alle inden for segmentet for erhvervskøretøjer."

 

The PPG Logo, Delfleet and Delfleet One are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.