PPG lancerer ny brugervenlig premium klarlak til påføring i et besøg

D8177 Rapid Performance Clearcoat anvender avanceret teknologi til at give en fantastisk, spejlblank finish i blot ét besøg.

Ud over hurtig ovntørring helt ned til 5 minutter og gode lufttørringsegenskaber giver denne nye klarlak en betydelig fleksibilitet, så alle værksteder kan spare tid, materiale og energi − uden at gå på kompromis med ydelse og brugervenlighed.

Ligesom sin forgænger kræver D8177 kun 5 minutters ovntørring ved 60 °C. De meget hurtige tørreegenskaber muliggør et større antal reparationer og betydelige energibesparelser. Klarlakken anvender to særlige hærdere og to fortyndere til at sikre optimal påføring ved alle temperaturer.

Påføring i et besøg

Det, der virkelig gør, at denne næste generations klarlak skiller sig ud på markedet, er, at den kan påføres i blot et besøg, og at den er utrolig nem at sprøjte med. På den måde understøtter den PPG's hensigt om at optimere kundernes arbejdsgange, afhjælpe flaskehalse og forbedre processer − uden at forringe kvaliteten.

Klarlakkens hurtige tørring og førsteklasses finish betyder ikke, at den er svær at påføre. Takket være det gode flow og den høje modstandsdygtighed over for løbere kan lakerere trygt påføre den.

Den nye klarlak kan bruges på forskellige måder. Ud over at tørre på 5 minutter ved 60 °C, kan den også tørre på 20 minutter ved 40 °C.  Hvis lufttørring foretrækkes, er den støvtør på 20 minutter, håndterbar på 60 minutter og polerbar på 90 minutter.

D8177 er beregnet til brug på basefarverne ENVIROBASE® High Performance og DELTRON®.GRS.


Læs mere
om produktet her: D8177 

Download flyer herThe PPG Logo and Deltron are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.