Digitalisering sparer tid og penge hos autolakererne

Øget digitalisering på værkstederne

Vi ser et øget antal brugere af it-systemer i hele Skandinavien og en stigende interesse for vores processtyringssystem ProcessManager fra flere af de store værkstedskæder i Norden. Vi har udviklet og fintunet vores løsning siden 2012, så vi i dag har et af markedets mest komplette systemer.


En af de danske kunder, der allerede i en årrække har brugt PPG Refinish' IT-system, ProcessManager, er Skyttemarkens Autolakering i Vordingborg. Morten Grahn, medejer af Skyttemarkens Autolakering, fortæller:

"Jeg kan næsten ikke huske tiden før ProcessManager - kun noget med at vi brugte papir og en årskalender, som hele tiden manuelt skulle ændres og opdateres. Nu har vi ProcessManager, og det skaber overblik og ro og gør både kommunikation og planlægning meget nemmere", siger Morten Grahn og fortsætter:


- "Det er en stor hjælp i dagligdagen, da vi hele tiden har et overblik over hvilket arbejde, der skal laves - hvad der er i proces, og hvad der er på vej ind. Vi sparer meget tid i forhold til fordeling af opgaver og kommunikation omkring de forskellige processer. Derudover vil jeg også lige nævne faktureringsmodulet, som vi er meget glade for; det er bare et par klik, og så er der faktureret.

- Vi er blevet helt afhængige af systemet, og både jeg selv og medarbejdere bruger det løbende dagen igennem, idet alle medarbejdere har en skærm ved deres arbejdsplads, siger værkstedsindehaveren."


Digitaliseringen er for alle

It-løsninger til procesoptimering, som PPG’s ProcessManager, er ikke kun for store værksteder.

Selv om man skulle tro, at det især er de store værksteder, der vil kunne få glæde af disse it-hjælpeværktøjer, er det faktisk ikke tilfældet. Der er nemlig klare fordele for selv mindre værksteder, hvor mester - i kraft af it-hjælpen - vil kunne deltage mere i produktionen i stedet for at være bundet for meget til administration bag skrivebordet.


 

VIDEO

Se hvordan Skyttemarkens Autolakering bruger ProcessManager i hverdagen - og hvilke fordele det giver for både medarbejdere og værkstedsejere. 

 Læs mere om fordelene med ProcessManager her