PPG fejrer et års MOONWALK™-jubilæum

Siden den officielle lancering i Madrid i juni 2019 er MoonWalk blevet opstillet i mere end 25 lande over hele verden, og flere hundrede kunder kan nu med fordel bruge det innovative system, der i de sidste 12 måneder har opnået flere priser.

Alban d'Epenoux, PPG Automotive Refinish CEMTA Business Director og MoonWalk-projektleder, har udtalt sig om branchens hurtige og tidlige beslutning om at anskaffe sig systemet og siger: "Vi er glade for at have opnået denne vellykkede lancering og kunnet bibringe vores kunder og partnere ekstra værdi, særligt i dette meget udfordrende miljø".

MoonWalk sparer arbejdstid, reducerer spild og skaber et rent og sikkert miljø i blanderummet.  Materialespild minimeres, og værksteder kan nemt drage fordel af automatiseringen af lakblandingsprocessen og således opnå den bedst mulige produktivitet takket være en perfekt nøjagtighed.

"Vores autolakeringskunders hurtige beslutning om at anskaffe sig MoonWalk og den stigende efterspørgsel efter yderligere installationer er straks blevet imødekommet af PPG's teknikere, der nemt har kunnet tilegne sig færdigheder i opstillingen af udstyret og uddannet sig i MoonWalk", siger Matteo Carraro, Equipment Product and Business Development Manager. "Vi kalder vores kolleger MoonWalkers , og jeg er stolt over at kunne sige, at vi nu har mere end 60 af dem, som er meget aktive på markedet".

Men MoonWalk's absolutte vindere er i virkeligheden værkstederne, der benytter systemet hver dag. "Vi anslår, at mere end 33.000 timers produktiv arbejdskraft allerede er blevet sparet og geninvesteret i at skabe ekstra værdi for værkstedschefer og -ejere", siger d'Epenoux. "Det er endnu mere kritisk og markant i denne tid med corona-krisen, som har styrket fokus på produktivitet og omkostningsbesparelser. MoonWalk er perfekt designet til at hjælpe vores partnere med at nå deres mål og komme videre til næste niveau".

Med MoonWalk og produktplatformen med den vandfortyndbare basefarve tilbyder PPG den bedste lak til autoreparation, som kunderne nogensinde har oplevet.

 

 

The PPG Logo and MoonWalk are trademarks and the Bulls-eye logo is a registered trademark of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.