PPG Delfleet One - Den næste generation af CT produkter

DELFLEET ONE® er næste generations lakeringssystemer til erhvervskøretøjer. Delfleet One  er resultatet af intensiv udvikling i vores laboratorier, anvendelse af ny patenteret teknologi, omfattende feltarbejde og forsøg samt PPG's unikke viden om coatings.

Hovedformålet var at tilbyde brugerne et system, der er Professionelt, Pålideligt og Effektivt for at opnå det bedste resultat, tilbyde løsninger til hverdagens udfordringer på værkstedet og hjælpe vores kunder med at give dem en fordel i forhold til konkurrenterne.

PROFESSIONELT

Delfleet One er et førsteklasses tilbud i vores nye 2K tonefarve/bindemiddel-system med et komplet udvalg af hjælpeprodukter til alle typer opgaver og forhold. Oplev vores nyeste avancerede farveværktøjer, f.eks. RAPIDMATCH spektrofotometret der er beregnet til at sikre nøjagtig farveidentifikation og nem brug, så risikoen for fejlagtige målinger begrænses.

PÅLIDELIGT

En særdeles god farvestabilitet kombineret med enestående nem påføring, ensartet kvalitet af det færdige resultat og dokumenteret reduktion i VOC-udledningen gør Delfleet One til det mest pålidelige system i dag.

EFFEKTIVT

Delfleet One gør det nemt at opnå resultater af høj kvalitet første gang, så risikoen for dyre omlakeringer minimeres. Den hurtige tørretid øger lønsomheden både for karosseribyggere og reparatører takket være øget produktivitet og minimering af energiomkostninger. Det betyder også, at operatører og flådeejere kan få deres køretøjer ud at køre igen så hurtigt som muligt.

Delfleet One High Performance tilbyder:

VOC Reduktion

 

Materiale Besparelse

Reduktion af Tørretid

Energibesparelse

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan Delfleet One kan hjælpe dig med at forbedre dit værksted og din lønsomhed, så find din nærmeste forhandler, eller udfyld nedenstående formular. Vi vil derefter kontakte dig og besvare dine spørgsmål.

Jeg vil gerne høre mere

Læs mere:

Se Delfleet One produkterne

Læs mere om værkstedsoptimering

Se andre produktnyheder