PPG lancerer nye vådt-i-vådt fyldere til CT

PPG lancerer nye vådt-i-vådt fyldere til CT

PPG er glade for at kunne præsentere F491X – et nyt sortiment af vådt-i-vådt fylder produkter til CT. Som andre vådt-i-vådt fyldere kræver de nye produkter F4911/15/17 ingen slibning før påføring af basefarve, der kan påføres i op til 5 dage uden slibning af bindelaget.

F491X gør brug af den nyeste primerteknologi og anvendes sammen med Envirobase HP og F3113/4 UHS toplakker. Produkterne giver en finish af høj kvalitet, er nemme at påføre og har en enestående holdbarhed. F491X fås i 3 spektralgrå farver, som kan blandes til 5 forskellige farver, hvilket sikrer en meget høj grad af farvematchning, når det er nødvendigt.

 

Delfleet F4911/5/7 WoW Grunder

Da produkterne ikke kræver slibning, opnås en meget hurtig ny panelproces for både reparatører og karrosseribyggere. F491X kan lakeres direkte efter 25 minutter eller i op til 5 dage uden slibning. Nye dele kan således i forvejen påføres primer i partier med minimal klargøring, så de er klar til påføring af toplak hele arbejdsugen.

De nye primere bruger de eksisterende F3276 / F3278 Delfleet UHS Hardeners og F3308 / F3306 Delfleet UHS fortyndere.

 F491X kan påføres på mange forskellige underlag, f.eks.:

  • Omhyggeligt renset, uslebet elektroforese.
  • Områder med bart stål på op til 10 cm i diameter uden påføring af epoxyprimer.
  • Galvaniseret stål, zintec og aluminium med gennemslibninger på op til 10 cm i diameter.
  • Gamle lakerede og originale overflader slebet med P320 eller finere.
  • Slebet glasfiber.
  • Slebet polyesterspartel.

 

Vil du vide mere om vores CT produkter? Klik her

For at finde din lokale PPG forhandler, Klik her

Share