FASTER HARDER BETTER

D8175 er ikke bare endnu en hurtig klarlak

Ved hjælp af den nyeste klarlakteknologi har PPG udviklet et unikt produkt: En hurtigtørrende klarlak med en vinderkombination af perfekt slutresultat, hårdhed, enestående poleringsegenskaber, nem påføring og god flydeevne fra pistolen. Du får alle disse fordele, samtidig med at den tørrer til en perfekt spejlblank finish på bare 5 minutter ved 60 °C.

For yderligere at spare energi kan temperaturen sænkes til 40 ˚C, hvor den tørrer på 20 minutter. Desuden kan ovntørring helt udelades, da den også kan lufttørre.

FASTER

D8175 Rapid Performance gør det muligt for værkstederne at afslutte arbejdet hurtigere ved at reducere cyklustiden, så antallet af reparationer kan øges, hvilket giver betydelige energibesparelser. Med D8175 kan du forbedre dit værksteds lønsomhed ved at optimere arbejdsflowet og afhjælpe flaskehalse. 

HARDER

Takket være enestående hærdeegenskaber og en fremragende polerbarhed giver D8175 en nem og produktiv proces. Det bidrager til at spare endnu mere kostbar tid, samtidig med at reparationen sikrer maksimal tilfredshed.

BETTER

D8175 har et langt påføringsvindue, hvilket giver maksimal fleksibilitet: Alle typer opgaver kan repareres effektivt. Det samme produkt kan anvendes til alle typer reparationer – fra pletreparationer til heloplakeringer – uden at gå på kompromis med slutresultatet, uanset størrelsen af området. Kort fortalt: PPG D8175 er markedets bedste klarlak.

Oplev fordelene ved D8175 nedenfor:

Se, hvor store fordele en tørretid på 5 minutter kan give dig.

Share