- Är du redo att bli en del av det bästa tekniska teamet i lackeringsbranschen?

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill utveckla PPG’s tekniska försäljning av billacker till plåt och lackverkstäder. Du kommer att tillhöra ett skandinaviskt team med flera kollegor inom teknik och sälj i Sverige. Dina arbetsuppgifter blir att ge teknisk utbildning i PPG’s utbud av billacker till både nya och befintliga kunder samt utbilda dina kunder i produkternas användningsområden. PPG Refinish i Skandinavien är under stark tillväxt och i den här rollen förväntas du bidra till en kundorienterad kultur som främjar goda säljresultat. Du utgår ifrån hemmet och rapporterar till PPG’s Tekniska chef i Danmark. Resor ingår i tjänsten då du vid behov också agerar support åt kunder på annan ort i Sverige, Norge och Danmark.

Personlighet och kompetens

  • Mycket goda kunskaper inom fordonslackering och skadebranschen.
  • Teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • God Engelska i tal och skrift.
  • God datorvana. 
  • Som person är du strukturerad, proaktiv, resultatinriktad, förtroendeingivande och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.
  • Du trivs med ett självständigt arbete och att ta egna initiativ.  

Vi erbjuder 

  • Anställning i en spännande och dynamisk verksamhet.
  • Varierande arbetsuppgifter i en miljö präglad av högt tempo och gott humör.
  • Ett motiverat och engagerat team med goda kollegor och medarbetare med en positiv inställning.
  • Goda möjligheter för personlig och teknisk utveckling.

 

Swedish Technical Team welcoming you

PPG Industries är en strömlinjeformad, effektiv tillverkare av färg och lack samt glas, som är ledande inom sina marknader, refinish coating, industrial coatings, performance coatings, architechtual coatings, optical & speciality materials, commodity chemicals och glas. Som världsledande leverantör är PPG ett av de enda företagen som kan leverera alla typer av lacker för fordon. PPG grundades 1883 i Pennsylvania USA och omsätter ca 16 miljarder USD och har totalt 60.000 anställda i världen. Läs gärna mer om oss på www.ppg.com  

För mer information kontakta:


John Pedersen
Mobil : +45 30363119 / e-mail : jpedersen@ppg.com

Henric Appelqvist
Mobil: +46 73-813 12 11 / e-mail: appelqvist@ppg.com


Tidsfrist för ansökningar: den 30 juni 2019
 

Läs mer och ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!

Share