Ny RapidMatch Go spectro

Nu presenterar PPG nya RapidMatch GO spektrofotometer som bygger på tekniken i den avancerade RapidMatch XI-spektrofotometern som lanserades förra året. Med nya GO introduceras den senaste tekniken inom spektrofotometrar i verkstäderna som kan dra fördel av dess precision, användarvänlighet och rörlighet.

RapidMatch GO har utvecklats exklusivt för PPG och använder fem olika ljusvinklar, kombinerat med vita och blå lysdioder. Det ger användaren oöverträffad färgprecision samtidigt som den tidskrävande färgidentifieringen med färgkort minimeras.

Rörlighet och användarvänlighet har varit viktiga fokusområden i utvecklingen av GO spectro. Den är både lätt och liten och kan användas med bara en hand. Konstruktionen gör det möjligt att utföra noggranna mätningar på rundade chassidelar och till och med på hjul. Den stora skärmen ger en enkel översikt över funktionerna, gör det enkelt att ändra spektrofotometerns inställningar och vägleder användaren genom hela skanningsprocessen, vilket säkerställer noggranna mätningar varje gång. Pekskärmen gör RapidMatch Go både enkelt, enkelt och snabbt att använda i verkstaden.

Dataöverföringen mellan spektrofotometern och PaintManager har också optimerats så nu behövs ingen kabel. Nu kan spektrofotometern istället överföra data automatiskt när den placeras i laddnings-/dockningsstationen, antingen via en USB-kabel mellan dockningsstationen och datorn, eller helt enkelt via WiFi-nätverket i verkstaden.

Läs mer

Läs mer om våra färgverktyg

Läs mer om våra färgutbildningar