PPG lanserer ny, brukervennlig premiumklarlakk som kan påføres i ett besøk

PPG hever igjen standarden for ytelsen til moderne klarlakk. Navnet på produktet som nå hever standarden i klarlakkategorien, er D8177 Rapid Performance-klarlakk, som bruker avansert teknologi for å oppnå en suveren, glanset, speilblank finish, som kan påføres i ett besök.

I tillegg til rask ovnstørking på helt ned til fem minutter så vel som gode lufttørkingsegenskaper, tilbyr denne klarlakken betydelig fleksibilitet som gjør at verksteder kan spare tid, materialer og energi – uten kompromisser når det gjelder ytelse og brukervennlighet.

I likhet med sin forgjenger trenger D8177 bare fem minutter med ovnstørking ved 60 °C og har svært hurtigtørkende egenskaper, noe som gir høyere reparasjonsvolum og betydelig energisparing. Klarlakken bruker to dedikerte herdere og to tynnere for å sikre optimal påføring i alle temperaturer. 

Påføres i bare ett besøk 

Det som gjør at denne nestegenerasjons klarlakken virkelig skiller seg ut i markedet, er muligheten til å påføre produktet i bare ett besøk. Dermed støtter den PPGs innsats for å ivareta kundenes behov ved å optimalisere arbeidsflyten, avlaste flaskehalser og fremskynde prosessene – uten å redusere kvaliteten.

Selv om klarlakken har kort tørketid og finish av høy kvalitet, er den ikke vanskelig å påføre. Den revolusjonerende klarlakken har utmerket flyt og fremragende sigemotstand, noe som gir godt resultat.

Den nye klarlakken kan brukes på flere forskjellige måter. I tillegg til tørking i 5 minutter ved 60 grader, kan den tørkes i 20 minutter ved 40 grader.  Hvis lufttørking foretrekkes, er den støvtørr på 20 minutter, håndterbar på 60 minutter og klar til polering på 90 minutter. D8177 er utviklet til bruk over ENVIROBASE® High Performance- og DELTRON® GRS-baselakker.

Les mer om produktet her: D8177

Download flyer her


The PPG Logo and Deltron are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.