PPG lanserer nye vått-på-vått fyllere for CT

PPG lanserer nye vått-på-vått fyllere for CT

PPG lanserer nye vått-på-vått fyllere for CT

PPG gleder seg over å kunne presentere F491X – en ny serie vått-på-vått fyllere for CT. I likhet med andre vått-på-vått fyllere trenger de nye F4911/15/17-produktene ikke å slipes før baselakk påføres. Baselakken kan påføres i opptil fem dager etter grunning uten at det er behov for sliping.

F491X benytter siste nytt innen grunningsteknologi og brukes i kombinasjon med Envirobase HP og F3113/4 UHS-topplakker. Produktet har høy kvalitet, er lett å påføre og har utmerket glansvarighet. F491X fås i tre spectral grey-farger som kan blandes til fem forskjellige farger, slik at du oppnår best mulig fargetilpasning.

Siden produktet ikke trenger å slipes, forkortes arbeidstiden betraktelig for både lakkerere og produsenter. F491X kan omlakkeres direkte etter 25 minutter, eller opptil fem dager uten behov for sliping, så nye deler kan grunnes på forhånd i større partier med minimale forberedelser, slik at de er klare til å topplakkeres.

De nye primere bruker de eksisterende F3276 / F3278 Delfleet UHS Hardeners og F3308 / F3306 Delfleet UHS fortynningsmidler.

F491X kan påføres over en lang rekke underlag, inkludert:

  • Godt rengjort, uslipt elektroforetisk lakk.
  • Områder med rent stål på opptil 10 cm i diameter uten behov for epoksygrunning.
  • Galvanisert stål, zintec og aluminium til gjennomslipinger på opptil 10 cm i diameter.
  • Aldrede, lakkerte og originale flater slipt med P320 eller finere.
  • Slipt GRP og glassfiber.
  • Slipt polyesterfyller.

Vil du vite mer om våre CT-produkter? Klikk her

For å finne din nærmeste PPG-forhandler, klikk her