Paint IT

Nøjagtigt og brugervenligt værktøj til identificering af lakfarver

PPG Automotive Refinish lancerer Paint It i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika). Paint It er en web-baseret applikation til forhandlere og værksteder, der skal identificere den korrekte farve til reparation og lakering af biler. Autoreparatører, der anvender PPG's produkter, har nu gratis adgang døgnet rundt til de mest aktuelle oplysninger om bilfarver.

Paint It giver dig problemfri funktionalitet og en hurtig søgefunktion, der genererer farveidentifikationsresultater efter OEM-producent, brug (hjul, lister osv.) og modelår. Farvepaletterne er blevet udvidet og kan angives på geografisk eller landespecifik basis. Paint It er desuden tabletvenlig og kan bruges alle steder med internetforbindelse. Paint IT - News

"Da vi lancerede Paint It i Nordamerika, var vi glade for den positive måde, applikationen blev modtaget på", siger Mary Kimbro, PPG's global colour director. "PPG's kunder så straks fordelene – en gratis web-applikation, der gør det nemmere og mere effektivt at identificere bilfarver. Paint It er nu tilgængelig for bilindustrien verden over. Den er en del af PPG's fokus på at øge kundernes produktivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten."

Der kræves ingen særlig software eller et særligt abonnement. Paint It viser billeder af bilproducenters farver med tilhørende modeloplysninger, så teknikerne hurtigt kan identificere specifikke farver. Billeder og data er knyttet sammen for hurtigt og nemt at se søgeresultaterne. Værksteder verden over får nu adgang til PPG’s omfattende udvalg af farveoplysninger. 

PPG's kunder har adgang til Paint It via www.ppgpaintit.com

 

 

PPG-logoet, Bulls Eye-logoet er registrerede varemærker og Bringing innovation to the surface er et registreret varemærke, der tilhører PPG Industries Ohio, Inc. © 2016 PPG Industries, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.